Despre noi

In salonul de cosmetica FACETIME – salonharmony puteti beneficia de tratamente faciale cu produse Guinot prin care iti oferim ingrijirea profesionala a pielii tale. Aici ai ocazia sa alegi dintr-o gama diversificata de tratamente facile, care-ti pot oferi un ten mai proaspat, mai tanar si mai odihnit. Aici te poti simti cat mai bine in pielea ta.

Guinot Institut Paris este prima companie din lume care aplica tehnologia de inalta calitate in slujba frumusetii. Este compania numarul 1 din lume care foloseste tehnologia in tratamente si produse cosmetice pentru ingrijirea pielii. In plus, prin filozofia Guinot, se doreste ca tenul dvs. sa fie cat mai aproape de cel natural. Guinot a deschis in lume peste 10 000 de saloane pentru intretinerea si infrumusetarea pielii. In filozofia mea, consider calitatea ca si un mod de viata. Daca alegi sa vii la FACETIME – salonharmony vei descoperi placerea si eficacitatea tratamentelor profesionale, pentru ca apoi sa obtii si sa te bucuri de armonia faciala pe care ti-o doresti. Guinot a ales acest centru de infrumusetare ca loc de intalnire intre dvs. si metodele sale unice de tratamente profesionale. In intimitatea cabinei de tratament va examinez tenul si va ofer solutii personalizate.


Un doctor de frumusete la dispoziţia dvs

Atat misiunea Guinot cat si a mea este de a oferi tot ce este mai bun femeilor. Astfel produsele de tratament Guinot sunt formulate pe baza celor mai buni ingredienti activi, in concentratie optima. In privinta sigurantei produselor, Guinot realizeaza produsele sale cu precizia si rigoarea normelor farmaceutice. Loboratorul Guinot detine o dubla certificare ISO 22716 si ISO 14001, doua standarde mondiale de referinta in domeniul cosmetic. Standardul ISO 22716 garanteaza calitatea normelor de fabricatie: sali curate, apa pura controlata si capacitatea de trasabilitate a produselor. Standardul ISO 14001 acorda certificatul de calitate a mediului in privinta metodelor de productie.

Cu suportul si sub indrumarea specialistilor Guinot, am facut ceea ce fac profesionistii: m-am pregatit si mi-am dezvoltat abilitatile necesare, astfel incat, acum detin competenta sa-ti ofer posibilitatea de a avea un ten frumos si proaspat.