Lumea Guinot

METODE EXCLUSIVE DE TRATAMENT CU REZULTATE EXCEPTIONALE34.142105136_std
40 DE ANI EXPERIENTA IN CALITATE DE CENTRU DE INFRUMUSETARE

METODE EXCLUSIVE DE TRATAMENT

In ultimii 40 de ani,misiunea GUINOT a fost aceea de a ajuta femeile
sa devina mai frumoase ,folosind metode de tratament
exclusive si inovatoare.

IMBUNATATIREA METODELOR DE TRATAMENT
Cercetarile GUINOT imbunatatesc in mod constant protocoalele de tratament pentru a oferi metode revolutionare de tratament care contribuie astazi la succesul saloanelor aprobate GUINOT.

Guinot

SIGURANTA CONSUMATORULUI

Formula produsului este lipsita de parabeni,iar ingredientii activi utilizati sunt obtinuti din plante fara GMO(organisme modificate genetic). GUINOT este o companie eco-frinedly care sustine ideea de respectare a mediului inconjurator in metodele de creare a produselor sale si nu efectueaza testari pe animale.

LABORATOARE HIGH-TECH
Elaborarea formulei corespunzatoare este buna, dar crearea unui produs de caliatate superioara se poate realiza daca productia este sigura si constanta-astfel incat este vital sa se utilizeze echipament de ultima generatie. Toate produsele GUINOT sunt produse in incaperi curate,in care este pulverizat aer care se schimba la un anumit interval de timp, este controlat, filtrat si purifi cat 24 de ore pe zi.

Aceste lucruri se realizeaza pentru a mentine standardele farmaceutice si pentru a asigura siguranta produselor cosmetice,atata timp cat singurul aer cu care ele iau contact pana la deschiderea lor de catre consumatorul final, este curat si nepoluat. Conservarea produsului si calitatea acestuia sunt,in consecinta exceptionale.

CERTIFICARI ISO 22716 SI ISO 14001
Laboratoarele GUINOT apartin unei categorii rare de producatori de cosmetice care au fost certificate de catre doua standarde de calitate, emise de Oficiul International de Certificare Veritas: ISO22716