Lumea Guinot – Harmony

Guinot Institut Paris este prima companie din lume care aplica tehnologia de inalta calitate in slujba frumusetii.

Este compania Nr.1 din lume care foloseste tehnologia in tratamente si produse cosmetice pentru ingrijirea pielii. In plus, prin filozofia Guinot,
se doreste ca tenul dumneavoastra sa fie cat mai aproape de cel natural.
Guinot a deschis in lume peste 10000 de saloane pentru intretinerea si infrumusetarea pielii.

Te invitam sa vizitezi unul dintre ele, Salonul de Estetica Faciala “Face Time” Harmony.
Asociaza-te cu profesionostii.
In filozofia mea, consider calitatea ca si un mod de viata.
Daca alegi sa vii in lumea Guinot, vei descoperi placerea si eficacitatea tratamentelor profesionale, pentru ca apoi sa obtii si sa te bucuri de armonia faciala pe care ti-o doresti.
Cu suportul si sub indrumarea specialistilor Guinot, am facut ceea ce fac profesionistii:m-am pregatit si mi-am dezvoltat abilitatile necesare, astfel incat,acum am competenta sa-ti ofer posibilitatea de a avea un ten frumos si proaspat.
Astfel, acum, poti sa te simti asa cum doresti.

ad1Mai frumoasă împreună cu Esteticiana dumneavoastra

Un Doctor de ”frumuseţe“ la dispoziţia dvs

Dacă un produs cosmetic trebuie să fie elaborat în mod serios, tot atât de serios trebuie să fie si prescris.
Astfel, după cum un produs cosmetic nu-şi arată eficienţa decât dacă corespunde obiectivului dvs. de frumuseţe, esteticiana, expertă şi atentă la cerinţele pielii dvs., va începe fiecare tratament GUINOT printr-o consultaţie personalizată şi aprofundată.

asdaTratamentele preferate de pielea dumneavoastra

Pentru a avea o piele cât mai frumoasă, spuneţi Esteticienei dvs. care sunt tratamentele, texturile care va plac cel mai mult. Cele mai reuşite tratamente sunt acelea care sunt cel mai bine recomandate. Realizaţi obiectivele dvs. de frumuseţe împreună cu Esteticiana dvs care vă rezervă tratamente exclusive, pentru rezultate de frumuseţe imediate.

Explicati-i numai ce aşteptaţi dvs. de la tenul dvs. şi esteticiana vă va recomanda Cura de Frumuseţe GUINOT adaptată pielii si obiectivelor dvs. de frumuseţe.

Un alt element bine de stiut este acela ca la finalul fiecarui tratament vi se va face un machiaj usor, denumit sugestiv Beaute Flash, cu produse Master Colors, linia de cosmetice de la Guinot: putina pudra luminiscenta, blush, rimel, o tusa de gloss si gata! poti merge la birou sau la o intalnire, pentru ca tenul arata impecabil.

O veste buna si pentru barbati: Guinot a creat o linie speciala pentru barbati, rasfatandu-i cu tratamente faciale si diverse produse, de la creme pentru conturul ochilor la balsamuri.

Institutul GUINOT este un univers privilegiat pentru frumuseţea pielii dvs.